Ask-Me-Anyting calls op vrijdag 23 december


Een goede voorbereiding van het nieuwe jaar begint met het laten gaan van wat je niet langer dient uit 2022. Het is een kans om afscheid te nemen van een paar ‘oude bekenden’. Je weet wel, die ene terugkerende gedachte die niet helpend is en feitelijk jouw doorpakken blokkeert. Of een tijdsbesteding die als je heel eerlijk bent een verslaving is en jouw systeem op geen enkele manier voedt. Of geldt voor jou de uitnodiging om te stoppen met (te) hard werken?

Deze donkere dagen rondom de zonnewende lenen zich bij uitstek om naar binnen te keren en stil te staan bij het afgelopen jaar. Doe je mee? Pak je notitieboekje, een pen en neem de volgende reflectievraag mee naar binnen: Wat mag je in 2022 achter je laten, zodat je stappen zet in wat je wil creƫren en meemaken in 2023 en daarna? Schrijf deze vraag bovenaan de pagina, zet je pen op het papier en laat opkomen wat er komt. Je mag erop vertrouwen dat het de juiste informatie is die jij nu mag ontvangen.

Maak je zo’n vliegende start voor het nieuwe jaar liever samen? Meld je dan aan voor een van de zes Ask-Me-Anything calls van morgen. Een zoom call van 25 minuten, persoonlijk met mij. Wat je inbrengt kan heel concreet zijn, of juist nog vaag. Alles mag. Alles kan. Als je maar weet en voelt dat deze call jou kan helpen om in 2023 de beweging in jouw professionele ontwikkeling te maken waar je naar verlangt. Let’s have some fun. Meld je aan via deze link en claim een van de zes plekken. Deelname is gratis.

#voorbereiding2023 #askmeanything