Ben je er niet helemaal bij? Dit is mijn go-to medicijn


Op het eerste gezicht lijkt alles in orde. ‘Big rock’ voor vandaag duidelijk? Ja, ik weet waar ik ├ęcht aan wil werken. Timer gezet voor inspiratietijd? Check. Lees ik in het boek waar ik nu werkelijk in wil lezen? Zeker.

Toch voelt het alsof mijn ogen nauwelijks open zijn. Ze zijn heus wel open, maar het helpt niet echt om de waas die er ook is te verhelpen. Toegegeven, ik heb vannacht niet fantastisch geslapen. Het post-Coronafeestje in het hoekpand aan de overkant had daar zeker invloed op. De buurvrouw appte vanochtend dat ze de politie had gebeld vanwege de decibels uit de speakers.

Als ik er niet helemaal ben en niet de focus en aandacht kan opbrengen die ik graag wil opbrengen voor mijn werk, is het tijd voor mijn go-to medicijn. Zeven minuten kost het. Het is de daily routine uit Energy Medicine, ontwikkeld door Donna Eden. Graag combineer ik het met een eenvoudige vingergreep uit Jin Shin Jyutsu (zie foto). En klaar. Waas weg. Ik kan weer. #energiemanagement #simpeletools #werkenmetaandacht